Ondřej Hanuš

počet fotografií

8

registrace do soutěže

08.09.2012

O mně: Narozen 1993.Osobně si myslím, že jsem někde na přelomu začínajícího a amatérského fotografa. Důvody mého fotografdování jsou dosti bohaté. Mám to jako koníček a důvodem vytváření těch krásných expozic je únik od reality. Ano, někdo své problémy řeší alkoholem, jiný sportem a já fotografováním. V mých fotkách vidím vždycky nějaký příběh. O každé fotografii než zveřejním a vůbec... než vyfotím, tka mi proběhne v hlavě nějaká událost. Moje velká fantazie se ne vždy shodne s náladou a uznáním ostatních fotografů či diváků, ale jsem přesvědčen o tom, že se najde vždycky někdo kdo mé snažení pochopí a ohodnotí. Doufám, že nezůstanu jenom u fotografování jak jsem ted, chtěl bych moc rád nějakou spolupráci, třeba i v ateliéru, dělat s lidmy, dělat výpravy do neznáma a fotografovat a uakzovat lidem jak je Naše planeta překrásná.

Oblíbená témata (žánry): Mezi má hlavní témata patří příroda. Moc si nepotrpím na barevné fotografie, ale někd yje to nezbytné. Lidi fotím jenom v ojedinělých případech. Abstrakci se snažím také trošku zachytit, ale i přeci v každé krajině je velký nádech abstrakce a ukázání nějaké nálady či pocitu který z té dané fotografie cítím a chci Vám ten pocit dát taky.

Moje fotobrašna: Nikon D90 s objektivem Nikkor AF 18-55 mm / 3.5-5.6 G DX AF-S Infrared filtr HOYA [R72] 52mm clonu NIKON HB-45 stativ hama star 63

Fotogalerie autora

Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.